TWO-O

TWO-O Folding Table 2015-1699 1000x1000Het design label TWO-O uit Amsterdam heeft de klassieke salontafel herontwerpen tot een functioneel design die ruimte optimaal benut. De bijzondere salontafel kan in één beweging veranderd worden in een zespersoons eettafel. TWO-O komt met drie modellen die vallen binnen de CITIZEN collectie.

 
Ruimte in huis is een kostbaar bezit. Vooral in steden waar de grote vraag naar woonruimte leidt tot steeds kleinere woonoppervlaktes. TWO-O speelt in op de stijgende vraag naar woonruimte maximalisatie. De CITIZEN tafels laten je niet alleen praktisch omgaan met ruimte, maar geven je ook de mogelijkheid ruimte naar eigen smaak in te richten. Alle salontafels hebben een verborgen opbergruimte. Bijzonder aan de eettafel stand is dat ze een gecentreerde poot hebben in het midden.
Hierdoor heb je geen last van tafelpoten in de hoeken wat zorgt voor extra beenruimte. Alle dynamische tafels zijn gemaakt van de twee meest esthetische en veelzijdige materialen, Walnotenhout of Eikenhout en zwart staal. De eenvoud van de materialen en het strakke design maken deze tafel tot een uniek meubelstuk.

 

www.two-o.com