PresTop b.v.

PT-GT-955-Pcap-smart_0_mid_vlakGiant Tablet touchtafel
Wereldprimeur tijdens de Dutch Design Week

Maak in de Dutch Design Week kennis met de grootste tablet ter wereld tijdens de International Design Expo van 21 t/m 25 oktober in het Beursgebouw in Eindhoven. Deze wereldprimeur is ontwikkeld en geproduceerd in Best door bedrijf PresTop b.v.

PresTop b.v. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van interactieve producten en toont in Eindhoven de primeur van haar nieuwste interactieve touchtafel. De stad waar DESIGN met hoofdletters wordt geschreven. Tijdens de INTERNATIONAL DESIGN EXPO (INDE), die plaats vindt gedurende de Dutch Design Week, wordt deze volledig kantelbare en in hoogte verstelbare multitouch tafel getoond op stand 35 van PresTop b.v.

Deze bijzondere multitouch tafel is voorzien van een interactieve, vlakke glasplaat (Pcap) en voelt aan als een grote tablet. De Giant Tablet touchtafel beschikt over maar liefst 10 touchpunten en is daarom eenvoudig te gebruiken door meerdere personen. Voor bijvoorbeeld interactieve spellen of voor het weergeven van foto’s en video’s. Opmerkelijk is dat het blad in elke gewenste hoek kan worden gezet en de tafel zo ook kan fungeren als informatiezuil. De Giant Tablet touchtafel kan worden voorzien van een geschikte pc en te customizen multitouch software zoals Omnitapps.

Fijne bijkomstigheid is dat de tafel door de vlakke Pcap techniek zeer eenvoudig schoon te houden is. Bezoek aankomende week stand 35 van PresTop en ontdek wat dit nieuwe design product u te bieden heeft.

Voor meer informatie, ook over de koop of huur van deze tafel, kunt u terecht bij:
Ralf Lutters, PresTop b.v., telefoon 06-52581925.
www.prestop.nl

 

 

Over PresTop:

PresTop b.v. maakt deel uit van een groep van drie bedrijven, PresTop b.v., PresTop Rental en Omnivision Studios. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in interactieve producten en oplossingen. PresTop ontwerpt, produceert en verhuurd een breed scala aan touchtafels, informatiezuilen en touchscreens. Om de interactieve oplossing compleet te maken ontwikkelt Omnivision Studios multitouch applicaties.

www.prestop.nl
www.prestoprental.nl
www.omnivision.nl
www.omnitapps.nl