NOVALLI

novalliNOVALLI Van passie naar eigen label!

Vier jaar geleden zijn Anne Marie van Asten en Dorien Faassen in de Italiaanse stad Florence verliefd geworden op de ruime keuze in lederen handschoenen. Daar is het idee ontstaan om dit luxe mode accessoire, aangepast aan de Nederlandse markt, naar ons land te halen. Het idee bleef maar broeien en de passie voor dit mooie product heeft ertoe geleid dat wij in 2014 ons eigen label hebben opgericht ; NOVALLI, gloves and more!

Tijdens de IN-DE presenteren wij onze complete collectie dames- en herenhandschoenen aangevuld met de originele wollen Carlala hoeden. Ook dit is een handgemaakt Italiaans product en mede door de ruime keuze in kleur, een perfecte match is met de NOVALLI gloves en zo een mooie finishing touch van iedere outfit. 

Wij laten onze ‘gloves’ vervaardigen bij een familiebedrijf in Italië, uit de beste kwaliteit lamsleder. Hier wordt dit nog op ambachtelijke wijze, geheel met de hand, gedaan. De NOVALLI gloves ontwerpen wij zelf en herken je aan de unieke kleuren en speciale details. Zelfs onze 100% cashmere voering laten wij verven in de kleur passend bij het lamsleder. Zo spelen wij direct in op de laatste modetrends.

Door onze betrokkenheid en passie voor ons exclusieve product verkopen wij enkel rechtstreeks aan de consument en niet via andere verkooppunten. Zo blijven onze gloves een betaalbaar mode accessoire voor iedereen.

NOVALLI, gloves and more! Een eigen label met passie!

Meer info? www.novalli.nl