Food truck: Bloempie

bus en productDoor de unieke vormgeving van de Bloempies, de uitvoering in klein en groot en de grote variatie aan ingrediënten is Elleke Palmen (bedenker Bloempie) een totaal nieuwe weg ingeslagen op het gebied van broodamuses. “Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren geïnteresseerd in food en ga geen uitdagingen uit de weg. Voor nu is het mijn uitdaging Nederland de talloze culinaire mogelijkheden van Bloempie te laten zien!”.

 

Voor Bloempie is het belangrijk vernieuwend te zijn, maar nog belangrijker, om vernieuwend te blijven. Creativiteit is hierbij van groot belang. We zijn dan ook dagelijks in de weer met nieuwe ingrediënten om op die manier nieuwe smaken te creëren. We streven ernaar om de ingrediënten die we gebruiken voor de Bloempies zo duurzaam mogelijk te verkrijgen. De gezonde basis van onze Bloempie is zelfs 100% biologisch!

 

Al met al is Bloempie dus een voedzame, gezonde, spannende, verse, lekkere, unieke verwennerij die op elk willekeurig moment van de dag genuttigd kan worden. Door de veelzijdigheid van de Bloempie kun je hierbij denken aan ontbijt, lunch, brunch, high tea, verjaardag, receptie, catering, borrel, of gewoon lekker tussendoor. De mogelijkheden zijn eindeloos met Bloempie.

 

Tijdens de dutch design serveren wij Kaasfondue met garnituur van verse groente e een Sloppy Joe met verse tomaten salade. Deze gerechten worden geserveerd in ons Bloempie Brood Large.

 

Bekijk hier het promotiefilmpje van Bloempie.
www.bloempie.com