Bend-it

bend-it-ddw-beursgebouw-expo-dutch-design-week-2015Bend-it – Verassend vernieuwend schoenontwerp

De Nederlandse zusjes achter het merk Bend-it, Inge en Anke Kuipers presenteren voor het eerst hun Bend-it schoen voor mannen tijdens de International Design Expo 2015 in Eindhoven.

De Bend-it schoen is een ware beleving. Het laat elke man en vrouw voelen hoe comfort en gemak, perfect worden gecombineerd met excellente materialen en een funky design. De schoen is in het bijzonder innovatief door de unieke zool die het mogelijk maakt om de hiel naar achter te buigen. Op deze manier wordt het aantrekken van de schoen extra makkelijk. Schoenlepels en afgetrapte hielen zijn voorgoed passé! Het unieke ontwerp laat zich op twee manieren dragen en creëert zo een geheel eigen look en feel die elke outfit compleet maakt en je onbeslist laat opvallen waar je ook bent.

Bend-it is een reflectie van Inge en Anke Kuipers. Beide geschoold in design en kunst ervaren ze de wereld als een groot speelveld, klaar om ontdekt te worden. Alledaagse situaties en objecten blijven hun inspireren met de vraag hoe kan een nieuw design het leven nog leuker of makkelijker maken? Wanneer een idee blijft hangen dan wint de nieuwsgierigheid om het te creëren en te maken. En zo gebeurde het ook met Bend-it. Een schoen voor mensen die hun eigen weg durven te gaan.

Meer info? www.Bend-it.com